APARTMANSKA HIŠA SANY
Mirca  
[home]   [apartmani]
   
 

Number of appartments:
4
Udaljenost do plaže:
200 m
Parking place:
+
Udaljenost do restorana:
200 m
Dozvoljeni kućni ljubimci:
-
Udaljenost do trgovine:
200 m
Korištenje okućnice:
+
Udaljenost do lječnika:
2 km
Upotreba roštilja:
+
Udaljenost do sportskog terena:
1 km

 
Na atraktivni legi v manjšem kraju Mirca, ki je samo 3 kilometre oddaljen od Supetra, vam ponujamo prijeten dopust v apartmajski hiši RUNJE. Hiša leži v mirnejšem delu kraja. Do urejene peščeno - prodnate plaže je približno 250 metrov. Toliko je oddaljena tudi najblijža trgovina.
 
Apartmaji v hiši so opremljeni s kompletno posodo in priborom za določeno število oseb, kuhinjskim krpami, posteljnino in brisačami, vsak apartma je opremljen s televizorjem. Pred hišo je možno parkirati vaše osebne avtomobile. Urejena pa je velika terasa na dvorišču s kaminom, kjer je zadosti sence in se da tudi posedeti ob prijetnih poletnih večerih. Prijazni gostitelji poskrbijo tudi za kak priboljšek...
 
Najbliža plaža je peščeno - prodnata, urejena in primerna tudi za otroke. Ob plaži je možno koristiti sanitarije v priznanem gostišču, kjer poskrbijo tudi za pestro ponudbo jedi in napitkov. Zraven je rudi trgovina.
 
Mirca je mirnejši kraj, vendar je Supetar, kot največji kraj na otoku, oddaljen le 3 km po cesti oz. Cca 1,5 km peš. V Supetru pa je bogata ponudba trgovin, restavracij, lokalov, itd… Lahko pa se odpravite z avtomobilom tudi na izlet po otoku do Sutivana, Milne, Pučišča… ali pa do znamenite plaže "Zlatni rat" na Bolu.
 
Dostop na otok Brač je možen iz pristanišča Split, od koder so redne trajektne povezave s upetrom.
 
[home]   [apartmani]